Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Mette Genz, d. 25-11-2008
Kære Ulla,
Tak for linket til din nye hjemmeside. Den er super duper. Vil straks klikke den ind under foretrukne og følge med i livet på siden.
Vi ses.
Kh M


E-mail:
Hjemmeside: www.fyrtoejet.com
Skrevet af Alice Carlslund, d. 25-11-2008
Kære Ulla
Et STORT tillykke med din hjemmeside,som jeg håber, du kommer til at lege rigtig meget med. Og dejligt at se dine smukke billeder, som jeg håber, der kommer rigtig mange flere af - også fra Norge :)
kh Alice


E-mail:
Skrevet af Dorrit Lillesøe, d. 24-11-2008
Hej Ulla. Tak for sidst. Det var hyggeligt at se jer. Til lykke med din nye hjemmeside. Den er flot. Jeg kan også rigtig godt lide billederne og har set en del af dem i cafe Fyrtøjet, hvor Ole og jeg var forbi en dag, lang tid efter ferniseringen. Dejlige billeder. Gid jeg havde sådan en hjemmeside.
Kærlig hilsen Dorrit


E-mail:
Skrevet af Laura, d. 24-11-2008
Hej Ulla.
Tillykke med din fine hjemmeside! Jeg synes den er pæn og god i øjet - det er der ikke mange www-ere, der er. - Gode billeder også! Jeg få helt lyst til at gøre noget ved det selv.Her er et vinterbillede fra Bogense. Nu Kommer de fine blålyse dage. Det passer måske godt til dine billeder, hvis du kan slippe fra lærerindens røde og gule? Kan du have det godt? Håber vi ses snart.
Knus fra LAura


E-mail: